Blog'a geri dön

Etkinlik Danışmanlığı’nda Dikkat Edilecek Noktalar

Yazan: Wonder Wheel Kategori: Sektör

Planlanan etkinliğin mutlak hedefteki katılımcıya ulaşabilmesi ve belirlenen sektör hedeflerinin tutturabilmesi adına, etkinlik danışmanlığı oldukça önemli bir planın parçasıdır. Firmanızın aslında bir parçası olarak düşüneceğimiz etkinliklerin hedef kitlesinin doğru ve bütçesinin doğru bir şekilde kullanılması hem bugün için hem de gelecek için oldukça önemlidir. 

Firmanız için hangi etkinlik ve/veya organizasyonların pozitif bazda ne kadar geri dönüş sağlayacağının hesaplanması ve doğru bütçe yönetiminin bu doğrultuda yapılacak olması, tüm bu hizmetler tarafımızdan sağlanmakta.

Küçük ve büyük bazda tüm etkinliklerin aslında arka planında düzgün ve daha önceden deneyimlenmiş bir plan söz konusudur. Bu doğrultuda işinizin niteliği ve niceliği göz önünde bulundurularak doğru operasyonun sağlanması gerekmektedir. Etkinliğin operasyonunu içeriği ile bağlantılı olarak sürdürecek bir prodüksiyon ekibine sahip olmak, bu süreçte firmanızın endişelerini de giderecek bir yapının varlığı konusunda sizi tatmin edecektir. Wonder Wheel Agency olarak etkinliklerinizin kurgusunu ve içeriğini sizin için hazırlıyor ve tüm operasyonun danışmanlığını ve yönetimini hizmet olarak size sunabiliyoruz.

Globalleşen dünyada ve bununla beraber ülkemizde firmalar için etkinlik kurgusunun networking açısından epey önemli bir yer teşkil ettiğini artık açıkça görebiliyoruz. Seçilecek etkinlik kurgusunun, firmanın tamamiyle lehine bir pozisyonda yapılmış olması; etkinlik için harcanacak bütçenin katlanan bir faydayla firma yararına ileri vadeli bir yatırıma dönüşmesini sağlayacaktır.

Firmanız için etkinlik danışmanlığını ve etkinlik organizasyonunu yapabileceğimiz, hedeflenmiş reklamlar ve doğru pazarlama yöntemleri ile oluşturulacak örnek organizasyonların listesi aşağıdaki gibi verebiliriz.

  • Festival Organizasyonları
  • Basın Lansmanları ve Basın Organizasyonları
  • Şirket Kokteylleri ve Şirket Lansmanları
  • Konser Organizasyonları
  • Fuar Etkinlik Organizasyonları
  • Özel Organizasyonlar
  • Ürün Bazlı Organizasyonlar ve Ürün Lansmanları

Bizimle iletişime geçerek, etkinlik fikrinizi paylaşabilir ve hayata geçirebilirsiniz. Bir fikriniz yoksa bizim sizin için hazırlayacağımız organizasyon fikirlerini beraber hayata geçirebiliriz!